Speciale Aanbieding Fotografie Fun

Ontgrendel onze geheimen om de mooiste foto's te maken

Foto van zonnebloemen tegen blauwe lucht

Fotografie Fun - in de Natuur

Je wil al dat moois in de natuur vastleggen, maarja…hoe maak je daar nou sprekende foto’s van? Dat leer je in deze Fotografie Fun!

Fotografie Fun - Stad & Dorp

Je bent een dagje uit, een weekendje weg of gewoon lekker aan het struinen in je eigen stad of dorp. Hoe maak je foto’s die niet iedereen al maakt? 

Fotografie Fun - Herfst & Winter

Maak creatieve en originele foto’s van de herfst & winter door deze leuke Fotografie Fun lessen met video’s en duidelijke uitleg. Nu met € 5,- korting!

Wat deelnemers zeggen over de Fotografie Fun:

Lobke van Roosmalen

5/5

Ik kan iedereen aanraden om een cursus te volgen bij Saskia, de lessen zijn enorm leerzaam waardoor het fotograferen met je smartphone echt voor veel mooiere foto’s zorgt. Naast de cursussen kun je af en toe ook deelnemen aan een foto missie, wat echt ontzettend leuk is om te doen, op een fantastische manier in elkaar is gezet en waardoor je jezelf weer kunt uitdagen om op een andere manier om je heen te kijken, echt een aanrader!!

Suzette Jansen

5/5

Super leuke cursussen; heel leerzaam, inspirerend en in eenvoudige taal.
De missie’s zijn ontzettend leuk en motiverend met leuke opdrachten die iedereen kan doen op zijn/haar eigen manier. Je leert anders kijken naar de omgeving die je misschien wel elke dag ziet. Een aanrader voor iedereen die betere, mooiere foto’s wilt leren maken.

Wendy van der Vliet

5/5

Super leuke cursussen. Saskia is heel enthousiast en kan goed uitleggen. De fotomissies zijn ook echt heel leuk om te doen, het zorgt dat je anders kijkt naar je omgeving en wordt uitgedaagd net even anders te fotograferen als normaal.

Winkelwagen
Scroll naar boven