Reviews van deelnemers

Carmen Beckers

“Ik ben met Smartphone fotografie begonnen om mooie momenten vast te leggen in goede foto’s (en niet de kiekjes die het tot dusver meestal waren). De FotografieFun trainingen zijn echt even ‘quality time’ voor mezelf. Mijn dagelijkse leven wordt voor een groot deel in beslag genomen door mijn werk en mijn jonge gezin. Het is heerlijk om er dan even op uit te trekken en met de inspirerende opdrachten en oefeningen bezig te zijn. Ik beleef er enorm veel plezier aan en krijg er energie van!”

Monique Rambach Wetzel

“Ik vond foto’s maken altijd al leuk..maar ik vind de ‘gewone’ camera veel te ingewikkeld en te technisch. Deze cursus maakt me echt blij, omdat ik op een makkelijkere manier en jouw goede uitleg nu super leuke foto’s kan maken, Top!”

Marion de bruin Giele

“Ik ben heel enthousiast over de Fotografie Fun. Zulke leerzame lessen, die me veel nieuwe inzichten geven en betere foto’s laten maken. Ook het enthousiasme in de video’s maken de lessen heel plezierig om te volgen. Er vallen me zoveel dingen op in mijn omgeving, die me eerder niet opgevallen zouden zijn. Wel oppassen want het werkt zeer verslavend om elke keer weer met de volgende cursus mee te doen.”

Nicole Hermans

“Het is weer een heel boeiende fotografiefun omdat er nieuwe uitdagingen bij zijn waar ik voordien nog niet over nagedacht had. Leuke andere opties om naar dingen te kijken en mee aan de slag te gaan. Het blijft boeien en onze creativiteit voeden. Het is duidelijk en laagdrempelig. En de groep is zo lief en creatief wat ook stimuleert. Met een woord TOP.”

Sylvia de Rijk

“Echt heel leuk om te doen! Ik was met mijn familie een paar dagen in Kroatië en ik keek beter om mij heen, heb foto’s gemaakt op verschillende manieren zoals we geleerd hebben met deze Fotografie Fun stad en dorp! Ik loop een beetje achter met de lessen, omdat ik niet goed te been ben, vanwege mijn zware rug operatie van een jaar terug, maar de dagen dat ik me goed voel, maak ik vele foto’s!😍 Dank je wel voor de leuke, fantastische en interessante lessen!”

Marion Bakker-Clarijs

“Ik vind deze Fotografie Fun editie weer erg leuk om te doen. Je gaat echt op pad met een doel.
Daar hou ik van. Je leert echt anders kijken. En ik geniet altijd weer van de creativiteit van de groep.”

Maureen Müller

“Ik heb er tot nu toe erg van genoten en zeker ook veel geleerd . Je leert zo anders kijken .”

Heidi Middelburg

“Super leuk om te doen. Ik heb een hoop lol als ik zo bezig ben en loop met een grote grijns over straat 😁

Letty Vink

“Deze Fotografie Fun editie is erg leuk. Ik vind niet alleen het “anders kijken”, maar ook de tips onwijs handig.”

Jet Rossen

“Fotografie van stad en dorp sprak mij minder aan.
Toch is het leuk om te ontdekken hoe je bv een gebouw of voorwerp het mooist kan fotograferen.
Ik merk dat ik of oud verweerd of juist heel strak modern het mooist vind, dat wist ik nog niet van mezelf.
De natuur zal altijd mijn mooiste onderwerp zijn om te fotograferen maar jullie lessen zijn leuk en duidelijk uitgelegd. Dankjewel!”

Sandra Pothmann

“Super leuk Stad&Dorp, wat een leuke, originele foto’s en collages komen er voorbij in  de groep.

De ideeën die je aanbrengt zijn erg leuk Saskia!

Waar ik iedereen eigenlijk wel een compliment voor wil geven is dat er geen onvertogen woord valt en iedereen een helpende hand toesteekt of suggesties oppert als daar om gevraagd werd!! 👍👍

Martine van Veen

“Op vakantie heb ik altijd weer lekker veel tijd en ruimte in mijn hoofd om foto’s te maken. Veel kijken en bedenken hoe de foto het beste gemaakt kan worden.”

Ine Ketelaars

“De stad en dorp editie vind ik heel leuk. Je gaat echt anders kijken en dat vind ik zo bijzonder. Ik heb alle lessen tot nu toe gedaan, maar niet van iedere les een foto ingestuurd. Meestal heb ik zoveel foto’s gemaakt en dan weet ik gewoon niet welke de moeite waard is om in de groep te zetten, of ik kan niet kiezen. 🙃

Angely Zweiphennig

“Ik vind het geweldige opdrachten. Ik heb nog niet alles gedaan maar alleen al het zien van de vele prachtige foto’s die mijn medecursisten plaatsen, maakt me blij.

Fijn om van zo een leuke groep deel uit te maken 😀

Gerda Van Der Wal Schellingerhout

“Ik vindt deze fotografie fun opdrachten super leuk om te doen. Je gaat nog veel beter kijken en opletten. Fotografie naar een andere dimensie. Zelfs mijn man speurt mee. Super TOF👍👍👍😀

Marieke

“Ik vind deze Stad & Dorp editie erg geslaagd! Leuke afwisselende opdrachten die veel inspiratie geven. Ik kijk nu op een andere manier om me heen. Met meer oog voor details die misschien niet zo opvallen, maar waaruit wel een bepaalde sfeer spreekt of die een verhaal vertellen. De kleurcollage vond ik speciaal en erg gaaf. Foto’s die ieder apart niet zo heel boeiend zijn, vormen bij elkaar gezet een mooi beeld. Daarover denk ik al na tijdens het maken van de foto’s, ik klik er niet maar in het wilde weg op los. Heel leuk idee om te gebruiken tijdens vakanties of dagjes op pad. Dus top & kom maar op met de volgende lessen!” 

Al Kor

“Zelfs gisteren nog plezier gehad aan deze Fotografie Fun. Ik moest voor de speciale uitgave de ‘Canon van Hattem’ , van het plaatselijke Heemkundeblad, de synagoge en twee plaquettes fotograferen. De straat waar de (voormalige) synagoge staat is smal. Dus met statief in de zak op pad.

De foto’s zijn goed gelukt!

Foto’s maken doe ik frequent al jaren met camera’s, maar nu ik met de telefoon op zak a-la-minuut een foto maken kan die meestal evenaart aan de camera is het hek helemaal van de dam. Super Saskia en Robbert!”

Elly Klompenhouwer

“Dankjewel voor deze stad en dorp fun. Ik woon in een mini dorp dus was wat huiverig om mee te doen.
Maar deze lessen hebben we geleerd dat ik anders kijk naar mijn omgeving. En soms de opdrachten letterlijk neem ( trap in eigen huis).
Ook vallen details, kleuren en lichtinval meer op.
Het bracht me op een idee om Rome weer te geven in collages: etalages, eten, de oudheid etc. Super leuk geworden!
Ik heb mooie kwaliteiten in mezelf ontdekt bij ‘t kijken naar mijn eigen selfies.
Heerlijk om de creativiteit te voelen stromen in mijn systeem.
En ik geniet enorm van de collega’s in deze groep. Het brengt me op nog meer ideeën. En de respons is altijd opbouwend. Dus collega’s: top! Ik ervaar de groep als een veilige groep die elkaar ondersteunt en naar hogere hoogtes stuwt.
Ook kijk ik anders tv en begin spontaan te roepen: “ zie je uit wat voor bijzonder standpunt de regisseur t heeft laten filmen?”
Dankjewel voor t uitdagen: ik blijf de uitdaging graag aangaan.”

Debbie Theising

“Heel erg leuk, je wordt steeds creatiever met foto’s maken. En leert steeds weer dingen bij. En plus punten zijn ook nog dat ik nog meer buiten ben en beweeg 😀

Heidi van Mill

“Je gaat zoveel meer dingen zien. Oww even wachten dit is leuk voor op de foto. En het speelse effect is ook super leuk om te doe. Hoe een hobby zich nog verder uitbreidt. Echt gaaf!”

Esmeralda de Haan

“Wederom zijn het leuke foto opdrachten. Door de duidelijk uitgelegde filmpjes en andere leden die deelnemen, motiveert het je ook om met fotograferen bezig te zijn. Je fotografeert ook onderwerpen waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Ik kijk altijd uit na de volgende foto opdracht!”

Wen-dy Seventy-seven

“Ik kan de Fotografie Fun iedereen aanraden! We zijn hier allemaal om te leren dus niks is raar of stom.
Ik vind het een fijne groep die elkaar helpt waar nodig. Voor mijzelf werkt de Fotografie Fun erg ontspannend en ik leer ‘anders’ kijken, eerder liep ik zoveel moois zomaar voorbij.
Bedankt Saskia voor je inzet, enthousiasme en betrokkenheid! Topperrrrr”

Diana Dijkstra

“Ik vind het echt gaaf om te doen. Je leert weer anders kijken en te genieten van je omgeving, ook al kijken de mensen vreemd naar je. Ik vind het echt geweldig om met de lessen van de Fotografie Fun dorp en stad te fotograferen. En je leert meer met je gsm foto’s te maken. Ben benieuwd naar de volgende opdracht.” 

Monique Plug

“Echt heel leuk om te doen! Ik sta nu echt zomaar in een straat stil om iets te fotograferen en waar ik vroeger dacht, dat doe je toch niet, denk ik nu, ik doe het gewoon…dus buiten dat ook ik anders kijk naar dingen heeft het me dus ook over een stukje schroom geholpen.
Heel leuk om al die andere foto’s te zien, waar ik ook weer inspiratie van krijg.
Kortom ik ben erg blij dat ik me heb opgegeven
Dankjewel voor je heldere uitleg. Heel duidelijk allemaal.”
Winkelwagen
Scroll naar boven