Over Saskia

Over Saskia

De smartphone camera is niet meer weg te denken, maar toen ik in 2017 begon met lesgeven in smartphone fotografie werd ik voor gek verklaard. En toen begon ik ook nog eens met de specialisatie hondenfotografie!

Fotograferen is kijken en zien. 
Je camera is je instrument om dat mee vast te leggen.

De meest iconische foto’s zijn gemaakt met camera’s die veel minder kunnen dan de smartphone camera. Aan welke foto moet je nu denken?

Waarom maakt die foto zo’n indruk op je? 
Omdat de foto iets vertelt.
Een gevoel oproept. 

Jij kunt ook schitterende foto’s maken, als je maar weet ‘hoe’ je dat doet. 
En daar help ik jou graag bij door je stap voor stap uit te leggen hoe je de mooiste foto’s maakt met je smartphone camera. 

Al duizenden deelnemers volgen met plezier mijn online fotografie cursussen en workshops. Je kunt starten met een gratis les, inspiratie op doen door het magazine, oefenen tijdens een Foto Missie of ‘in het echt’ meedoen aan een van de leuke en leerzame workshops.

Ik ben blij, als jij trots bent op je foto!

 

“De beste camera is de camera die je bij je hebt”

Mijn favoriete foto's gemaakt met de smartphone

Dit is een kleine greep uit de smartphone foto’s die ik heb gemaakt:

Jill en Storm Saskia Weijman Spanje

Het zonnige zuiden

Wij zijn begin 2024 geëmigreerd naar Spanje. Na een tijd ‘proefwonen’ voelden we ons er zo thuis dat we Wageningen achter ons hebben gelaten. De zilte lucht, een warmer klimaat en een rustiger leeftempo in een kleiner huis. Heerlijk overzichtelijk 🙂 

Fotograferen en lesgeven vind ik het leukst om te doen, en dat kan ook heel goed vanuit het zonnige zuiden. Want, je bent nooit uit-gefotografeerd!

Mocht je iets over onze emigratie willen weten: stuur gerust een berichtje. Trouwens, woon je in de buurt van Alicante dan vind ik het leuk eens af te spreken!

Groet Saskia, Robbert
Jill en Storm

Winkelwagen
Scroll naar boven