Maak foto's waar het reisbureau jaloers op is!

Maak in stad, dorp of op vakantie de mooiste foto’s, door het volgen van deze online fotografie cursus.

Je bent een dagje uit, een weekendje weg of...

…gewoon lekker aan het struinen in je eigen stad of dorp.

Je hebt zin om te fotograferen, maar ja:

 • Hoe maak je foto’s die niet iedereen al maakt?
 • Hoe zorg je voor foto’s die echt een verhaal vertellen?
 • Hoe maak je foto’s waar je zo trots op bent dat je ze aan iedereen wil laten zien?

Volg deze online fotografie lessen en kom thuis met foto’s die zo gaaf zijn, dat ook het lokale reisbureau er jaloers op is!

Fotografie Fun Smartphone Fotografie stad
Maak supergave foto's met je smartphone camera!

Met deze Fotografie Fun Stad & Dorp ontdek je hoe je:

fotograferen in stad en dorp

Ga lekker aan de slag met je eigen smartphone camera en maak de gaafste foto’s van je eigen buurt of een dagje uit.

Stel je voor...

Je loopt door een straatje en ziet een leuk uithangbord aan de gevel. Dat karakteristieke Hollandse plaatje wil je vastleggen.

Maarja, die koe hangt eigenlijk net te hoog, de zon schijnt recht in je gezicht, je ziet niet goed wat je fotografeert dus:

Hup, even snel een foto en weer door…Thuis zie je het resultaat en je baalt als een stekker want in het echt zag het er veel gave uit.
Gloeiende gloeiende, dat kan beter!

Door een paar seconden meer tijd te nemen kun je van een nietszeggende foto een spannende foto maken.
En door een kleine aanpassing tijdens het fotograferen kun je de felle zon juist gebruiken om de foto speciaal te maken.

Jij gaat door deze Fotografie Fun loei-gave foto’s maken in stad & dorp

Dit zeggen deelnemers:

Monique Rambach

5/5

“Ik vond foto’s maken altijd al leuk..maar ik vind de ‘gewone’ camera veel te ingewikkeld en te technisch. Deze cursus maakt me echt blij, omdat ik op een makkelijkere manier en jouw goede uitleg nu super leuke foto’s kan maken, Top 😊

Lilith van Noort

5/5

“Ik vind de Fotografie Fun een geweldige uitdaging, door de verschillende opdrachten leer je de camera steeds beter te gebruiken. Zo blijf je actief in fotograferen.”

Monica Burger

5/5

“Ik doe mee met Fotografie Fun in de natuur. Na bijna alle voorgaande edities te hebben gevolgd weet Saskia me toch weer te verrassen. We zijn nu bij les 5 en ik heb alweer zoveel geleerd, ik kan het iedereen die fotografie leuk vindt aanraden!”

Meld je aan en krijg deze bonussen:

14 dagen niet tevreden geld terug garantie

We zijn er van overtuigd dat je veel plezier zult hebben en gave foto's gaat maken. Zo niet, mail ons en je krijgt je geld terug.

Live uitzending met feedback

In juli 2024 geef ik speciaal voor deze Fotografie Fun een live uitzending waarin ik feedback geef op foto's van deelnemers. Superleuk en leerzaam!

Een certificaat

Na afronding van alle lessen krijg je in leeromgeving een uniek certificaat voor je deelname aan deze Fotografie Fun in de Natuur Editie

Deelname online community (mag, moet niet)

Je kunt je foto's plaatsen in de speciale Facebookgroep zodat andere deelnemers en Saskia reacties kunnen geven. Deze groep is alleen toegankelijk voor deelnemers en een veilige, gezellige en goed beheerde groep

Speel met lijnen en zorg voor balans in de foto

In 3 stappen maak jij originele foto's van stad & dorp

1.

Meld je aan voor deze Fotografie Fun

Klik op de blauwe knop om makkelijk en veilig te bestellen. 

2.

Start met de eerste les

Je krijgt direct toegang tot onze ledenwebsite waar de lessen voor je klaar staan. 

3.

Maak steeds mooiere foto's

Ga aan de slag, maak pro foto’s met je smartphone en heb plezier in fotograferen.

Nog even op een rijtje, je krijgt:

 

 • 9 Inspirerende video lessen
 • Superleuke fotografie opdrachten
 • Inclusief live fotobespreking en vraag& antwoord
 • Online lessen, dus overal te volgen
 • De lessen zijn voor iedereen uitvoerbaar
 • Speciaal voor smartphone fotografie
 • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
 • Je houdt altijd toegang tot de lessen
 • Alles voor een eenmalige betaling van € 54,95
smartphone fotografie cursus online

Toos van de Vorst

5/5

“Wat is het toch leuk om mee te doen aan FotografieFun.

Ik leer anders kijken en maak foto’s waarvan mensen zeggen….
heb je die met je smartphone gemaakt?”

Gerda van der Wal

5/5

Ik vind deze fotografie fun opdrachten super leuk om te doen. Je gaat nog veel beter kijken en opletten. Fotografie naar een andere dimensie. Zelfs mijn man speurt mee. Super TOF👍👍👍😀

Debbie Theising

5/5

“Heel erg leuk, je wordt steeds creatiever met foto’s maken. En leert steeds weer dingen bij. En plus punten zijn ook nog dat ik nog meer buiten ben en beweeg 😀

Lees de andere 500+ reviews op  Facebook en Google.

Zo krijg je les:

Ik ben Saskia Weijman en sinds 2017 professioneel fotograaf en docent smartphonefotografie. Samen met Robbert, Jill en Storm help ik duizenden mensen door online lessen en workshops de mooiste foto’s te maken, gewoon met hun eigen smartphone camera.

Binnen een paar minuten van een saaie naar een spectaculaire foto. Dat is mijn kracht.

 

Bij Fotografie Fun leer je door ontspannen, vrolijke en inspirerende videolessen supergoed te fotograferen met je smartphone camera.

Je krijgt tips waar je direct wat mee kunt, duidelijke uitleg en ik verveel je niet met technische termen waar je van in slaap valt.

Alle online lessen staan klaar op een gebruiksvriendelijke online leeromgeving die je makkelijk kunt bekijken op smartphone, tablet of computer. 

Het is allemaal echt, we hebben plezier in het maken van de lessen en als je geluk hebt krijg je ook nog de bloopers te zien.

Want, leren fotograferen is fun!

Smartphone fotografie tips
Robbert, Saskia, Jill en Storm, selfie met de smartphonecamera op statief

Enkele foto's die door deelnemers zijn gemaakt:

Wendy Bloemsma

5/5

“Ik kan deze Fotografie Fun iedereen aanraden! Het werkt voor mij erg ontspannend en ik leer ‘anders’ kijken. Eerder liep ik zoveel moois zomaar voorbij.

Bedankt Saskia voor je inzet, enthousiasme en betrokkenheid!”

Letty Vink

5/5

“Deze Fotografie Fun editie is erg leuk. Ik vind niet alleen het “anders kijken”, maar ook de tips onwijs handig.”

Esmeralda de Haan

5/5

“De duidelijk uitgelegde filmpjes, motiveren mij om met fotograferen bezig te zijn.

Je fotografeert ook onderwerpen waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Ik kijk altijd uit na de volgende foto opdracht!

Misschien heb jij deze vragen ook?

Nee, dit is geen abonnement, je betaalt eenmalig voor deze lessen. Je houdt ook altijd toegang en kunt de lessen en live uitzendingen zo vaak terugkijken als je wilt.

Als je alle lessen volgt krijg je in totaal 9 superleuke inspirerende video lessen, voorbeelden, uitleg, toegang tot de Facebookgroep (mag, moet niet) en toegang tot de exclusieve live uitzendingen met feedback. 

Ja, de lessen zijn voor elk seizoen geschikt en voor elke omgeving.

Deze Fotografie Fun is gericht op het maken van foto’s in de stad of in een dorp, maar je hoeft niet ver weg te gaan want de opdrachten zijn overal uit te voeren

Nee, je kunt de fotografie opdrachten overal uitvoeren en oefenen. Je hoeft dus niet te reizen. De lessen zijn online en overal te bekijken met internetverbinding.

Ja, je kunt als je aan deze Fotografie Fun meedoet op 2 manieren vragen stellen over je foto’s:

 1. Tijdens de Live uitzending waarin ik foto’s bespreek en vragen beantwoord. 
 2. In de speciale besloten Facebookgroep.

Live Uitzendingen
Je wordt via e-mail voor deze live uitzending uitgenodigd. Je kunt deze ook terugkijken op de leden website bij de lessen. 

Facebookgroep
Je kunt je foto’s plaatsen in de Facebookgroep, waar ook alle andere deelnemers actief zijn. Daar kun je ook vragen stellen. Dit is een actieve en veilige ‘community’ om je foto’s te plaatsen en ik ben daar ook zelf aanwezig.

Je leert in Fotografie Fun op een creatieve en inspirerende manier de mooiste foto’s te maken. Anderen zullen niet geloven dat jij zulke foto’s kan maken met je smartphone camera. Dat komt omdat je met deze camera veel meer kunt, dan je denkt. Je moet alleen wél de juiste uitleg krijgen en natuurlijk gaan oefenen met de leuke opdrachten. Je krijgt plezier in fotograferen en gaat onwijs mooie, originele foto’s maken. Wil je kijken of het bij jou past en eerst een les uitproberen? Schrijf je dan in voor de 2 gratis lessen van de Fotografie Fun

Nee, je houdt altijd toegang tot alle lessen van deze Fotografie Fun, de bonussen en liveuitzendingen.

Ja, in de Smartphone Fotografie Facebookgroep kun je jouw foto’s plaatsen en inspiratie opdoen. Na het aanmelden voor de Fotografie Fun krijg je de link en kun je meteen deelnemen. Dit moet niet, maar mag wel.

Fotografie Fun is een online fotografie cursus bestaande uit diverse thema’s en speciaal voor de smartphone camera. Elke Fotografie Fun heeft inspirerende en creatieve video lessen, duidelijke uitleg en voorbeeldfoto’s om jou te leren de mooiste foto’s te maken met je smartphone. Deze Fotografie Fun “Stad en Dorp is de tweede in de reeks. Wil je weten welke er nog meer zijn? Kijk dan op deze pagina voor een overzicht alle Fotografie Funs

Je kunt met elke smartphone camera meedoen.

De eerste les staat meteen voor je klaar wanneer je het besteld hebt. Je krijgt na het bestellen een bestelbevestiging en even later ontvang je een email met je inlog gegevens en uitleg.

Ineke Goudriaan

5/5

De lessen stimuleren mij actief met het fotograferen bezig te zijn en anders te leren kijken. Het boort creativiteit aan en inspireert. 

Scroll naar boven