Maak creatieve en originele foto’s van de herfst & winter door deze leuke Fotografie Fun lessen

Maak creatieve en originele foto’s met je eigen smartphone

Zie jij ook allemaal moois om je heen?

Maar heb je geen idee hoe je dat op een originele en creatieve manier op de foto zet?

Zijn jouw foto’s een beetje…gewoontjes?
Missen ze het ‘wow’ gevoel?
Fotografeer je vaak op dezelfde manier?

Doe mee met Fotografie Fun en maak direct originele en creatieve foto’s.  Je krijgt superleuke lesvideo’s met stap voor stap uitleg om de mooiste foto’s te maken met je eigen smartphone camera. 

In 3 stappen van kiekjes naar originele foto's

1.

Meld je aan voor de Fotografie Fun

2.

Start direct met leuke lessen

3.

Maak steeds mooiere foto's

Krijg op een leuke manier les

Bij Fotografie Fun leer je door ontspannen, vrolijke en inspirerende videolessen supergoed te fotograferen.

Je krijgt tips waar je direct wat mee kan, duidelijke uitleg en ik verveel je niet met technische termen waar je van in slaap valt.

Het is allemaal echt, we hebben plezier in het maken van de lessen en als je geluk hebt krijg je ook nog de bloopers te zien.

Want, leren fotograferen is fun!

In deze Fotografie Fun ontdek je hoe je:

 • de herfst & winter sfeervol en origineel op de foto zet
 • creatieve foto’s maakt die een wow! effect hebben
 • de kleuren van dit seizoen het beste gebruikt
 • mooie detailfoto’s maakt die van het scherm af spatten
 • het oog van de kijker de foto in stuurt
 • heel veel plezier krijgt in fotograferen
 • topfoto’s maakt met je smartphone camera.
Als je deze leuke online lessen hebt gevolgd, geloven anderen niet dat je zulke mooie herfstfoto’s met je smartphone hebt gemaakt.
Van kiekje Naar originele foto

Dit zeggen deelnemers over mijn lessen:

Lobke van Roosmalen

5/5

“Het is niet alleen leuk om weer een nieuwe opdracht te krijgen, maar vooral de manier waarop we de opdracht krijgen zorgt elke week weer voor een lach bij mij!!”

Marijke Wachelder

5/5

Door de lessen leer je anders te kijken naar vele dingen, en je leert veel over wat je mobiel eigenlijk kan.

Geen gesjouw meer met de grote camera en gedoe met die instellingen!!

Ineke Goudriaan

5/5

De lessen stimuleren mij actief met het fotograferen bezig te zijn en anders te leren kijken. Het boort creativiteit aan en inspireert. 

Marieke Kort

5/5

Heel fijn vind ik het om 1x per week een nieuwe opdracht te krijgen en om inspiratie van medecursisten te krijgen of zelf te geven. Ik ben erg blij dat ik mijzelf deze lessen cadeau heb gedaan, ongemerkt ga je steeds betere foto’s maken. 

Lees de andere 500+ reviews op  Facebook en Google.

Ik help je graag verder!

Door foto’s te maken kan ik momenten weer opnieuw beleven. Ze brengen me terug naar die mooie omgeving, bijzondere situatie of het fijne gevoel dat ik had. 

Maar ook de dagelijkse dingen zijn voor mij waardevol om vast te leggen. Zodat ik daar altijd herinneringen aan heb. 

Dus ik weet hoe belangrijk het is dat foto’s lukken. Dat je er trots op kunt zijn, er een schitterende fotoalbum van kunt maken of je familie en vrienden de momenten kunt laten zien. 

Daarom geef ik al sinds 2017 smartphone fotografie les, tips en inspiratie om alles uit je smartphone camera te halen en plezier te hebben in fotograferen.

Dit is een van mijn favoriete selfies in Slovenië.

 

Smartphone fotografie tips
Robbert, Saskia Jill en Storm

Meld je hier aan voor de 2 gratis lessen

Of meld je aan voor alle lessen

 • 9 Inspirerende video lessen
 • Online lessen, dus overal te volgen
 • De lessen zijn voor iedereen uitvoerbaar
 • Duidelijk uitgelegd met voorbeelden
 • Speciaal voor smartphone fotografie
 • 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Misschien heb jij deze vragen ook?

Om meerdere redenen, zodat je:

 • Zonder verplichting kennis kunt maken met mij (saskia) en hoe ik les geef in smartphone fotografie
 • Ziet dat je meer kunt met je smartphone camera dan je denkt
 • Plezier hebt in fotografie
 • Iedereen een kans heeft een begin te maken met smartphone fotografie

Na de 2 gratis lessen krijg je een aanbod om je voor alle lessen van de Fotografie Fun Herfst & Winter editie aan te melden tegen een heel mooi aanbod. Dit is natuurlijk helemaal vrijblijvend, je zit nergens aan vast en je kunt je altijd uitschrijven.

Ja, natuurlijk krijg je ook de 2 gratis lessen.

Als je alle lessen volgt krijg je 9 superleuke inspirerende video lessen, voorbeelden, uitleg, toegang tot de Facebookgroep (mag, moet niet) en toegang tot de exclusieve live uitzendingen met feedback. Je kunt nu meedoen voor de belachelijk lage prijs van € 14,95

Nee, je zit nergens aan vast want: Je kunt je altijd uitschrijven voor de mails Je hoeft geen betaalgegevens achter te laten Je kunt mee doen met alleen je voornaam en e-mailadres Je krijgt 2 gratis lessen en daarna krijg je de mogelijkheid mee te doen met alle Fotografie Fun Herfst & Winter editie. Dit is helemaal vrijblijvend en wordt voor een klein bedrag aangeboden.

Ja, de lessen zijn voor elk seizoen geschikt en kun je op allerlei onderwerpen toepassen. De voorbeelden zijn met herfst ‘attributen’ maar elk seizoen heeft mooie onderwerpen. Met de lessen kun je die creatief op de foto zetten. 

Neehoor, je kunt ook binnen fotograferen 🙂

Nee, je kunt de fotografie opdrachten overal uitvoeren en oefenen. Je hoeft dus niet te reizen. De lessen zijn online en overal te bekijken met internetverbinding.

Ja, je kunt als je aan alle lessen van deze Fotografie Fun meedoet op 2 manieren vragen stellen over je foto’s:

 1. Tijdens de Live uitzending waarin ik foto’s bespreek en vragen beantwoord. 
 2. In de speciale besloten Facebookgroep.

Live Uitzendingen
Je wordt via e-mail voor deze live uitzending uitgenodigd. Je kunt deze ook terugkijken op de leden website bij de lessen. 

Facebookgroep
Je kunt je foto’s plaatsen in de Facebookgroep, waar ook alle andere deelnemers actief zijn. Daar kun je ook vragen stellen. Dit is een actieve en veilige ‘community’ om je foto’s te plaatsen en ik ben daar ook zelf aanwezig.

Je leert in Fotografie Fun op een creatieve en inspirerende manier de mooiste foto’s te maken. Anderen zullen niet geloven dat jij zulke foto’s kan maken met je smartphone camera. Dat komt omdat je met deze camera veel meer kunt, dan je denkt. Je moet alleen wél de juiste uitleg krijgen en natuurlijk gaan oefenen met de leuke opdrachten. Je krijgt plezier in fotograferen en gaat onwijs mooie, originele foto’s maken.

Deze Fotografie Fun Herfst / Winter editie heeft 2 gratis lessen en als je meer lessen wilt kun je meedoen met het vervolg van 7 extra inspirerende leerzame video lessen, met uitleg en voorbeeldfoto’s. Je krijgt direct de eerste les, een week later de 2e gratis les en daarna een aanbod om aan de extra lessen mee te doen. Dit aanbod is natuurlijk vrijblijvend.

Ja, in de Smartphone Fotografie Facebookgroep kun je jouw foto’s plaatsen en inspiratie opdoen. Na het aanmelden voor de volledige Fotografie Fun krijg je de link en kun je meteen deelnemen. Dit moet niet, maar mag wel.

Fotografie Fun is een online fotografie cursus bestaande uit diverse thema’s en speciaal voor de smartphone camera. Elke Fotografie Fun heeft 7 inspirerende en creatieve video lessen, duidelijke uitleg en voorbeeldfoto’s om jou te leren de mooiste foto’s te maken met je smartphone. Deze Fotografie Fun “Herfst editie” is de eerste in de reeks.

Nee, je krijgt 2 gratis lessen en je kunt daarna meedoen aan de volledige Fotografioe Fun Herfst & winter editie. Het aanbod voor het vervolg is een eenmalig bedrag voor de totale 7 Fotografie Fun – herfst / winter editie lessen + bonus. Je houdt altijd toegang en kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt.

Je kunt met elke smartphone camera meedoen.

Ja dat kan, je krijgt direct toegang tot de online cursus en de gratis eerste les. Een week later krijg je de gratis 2e les. Als je daarna ook doorgaat voor alle Fotografie Fun lessen krijg je er elke week een leuke les bij, met in totaal 7 inspirerende en creatieve fotografie lessen + gave Bonus!

Fotografie Fun is gericht op creativiteit en inspiratie. Door al ‘spelenderwijs’ te fotograferen ga je steeds mooiere foto’s maken. Daar hoort een korte inspirerende online cursus bij. Er komen allerlei Fotografie Fun edities, dus dit is pas het begin 🙂

Toos van de Vorst

over deze lessen:

“Wat is het toch leuk om mee te doen aan FotografieFun.

Ik leer anders kijken en maak foto’s waarvan mensen zeggen….
heb je die met je smartphone gemaakt?”

Scroll naar boven