Maak creatieve en originele foto’s van de herfst!

Geniet jij ook zo van de herfst?

De warme kleuren, het goudkleurige zonlicht en de knisperende blaadjes: de herfst is hét seizoen om schitterende foto’s te maken.

Met deze Fotografie Fun Herfst Editie maak jij direct originele en creatieve foto’s, in alle weersomstandigheden. 

Krijg op een leuke manier les

Je krijgt tips waar je direct wat mee kan, duidelijke uitleg en ik verveel je niet met technische termen waar je van in slaap valt.

Het is allemaal echt, ik banjer door de regenplassen, speur naar paddenstoelen, kijk naar het mooiste licht en maak samen met Robbert duidelijke videolessen. 

We hebben er plezier in om jou verder te helpen en als je geluk hebt krijg je ook nog de bloopers te zien. Want, fotograferen is FUN!

Doe mee en maak:

 • Spetterende foto’s als het regent
 • Mysterieuze foto’s, zelfs als het niet mistig is
 • Indrukwekkende detailfoto’s
 • Een foto die boekdelen spreekt
 • Creatieve foto’s die een wow! effect hebben
 • Tegenlicht foto’s die schitteren
 • Foto’s waarbij je het oog van de kijker de goede kant op stuurt

Dit zeggen deelnemers:

Lobke van Roosmalen

5/5

“Het is niet alleen leuk om weer een nieuwe opdracht te krijgen, maar vooral de manier waarop we de opdracht krijgen zorgt elke week weer voor een lach bij mij!!”

Marijke Wachelder

5/5

Door de lessen leer je anders te kijken naar vele dingen, en je leert veel over wat je mobiel eigenlijk kan.

Geen gesjouw meer met de grote camera en gedoe met die instellingen!!

Ineke Goudriaan

5/5

De lessen stimuleren mij actief met het fotograferen bezig te zijn en anders te leren kijken. Het boort creativiteit aan en inspireert. 

Marieke Kort

5/5

Heel fijn vind ik het om 1x per week een nieuwe opdracht te krijgen en om inspiratie van medecursisten te krijgen of zelf te geven. Ik ben erg blij dat ik mijzelf deze lessen cadeau heb gedaan, ongemerkt ga je steeds betere foto’s maken. 

500+ reviews van gemiddeld 4,7 op Facebook en Google

Leer ook gave foto's maken zoals Germien:

"De fotografiefun bezorgd mij inspiratie. Erg leuk en leerzaam!

Germien Kleinlugtenbeld

In 3 stappen van kiekjes naar originele foto's

1.

Meld je aan voor de Fotografie Fun

2.

Start direct met leuke lessen

3.

Maak nóg mooiere foto's

Meld je nu aan

en krijg € 5,- korting

 • Krijg direct toegang tot alle 9 inspirerende videolessen
 • Laat je foto’s zien in de speciale Facebookgroep (mag, moet niet)
 • Exclusieve toegang tot Live Fotobesprekingen
  (leerzaam en ook terug te kijken!)
 • 14 dagen: niet tevreden, geld terug garantie
 • Krijg dit alles voor eenmalig € 24,95 (normale prijs € 29,95)

Ben je niet tevreden over de lessen? Dan kun je binnen 14 dagen geld na aankoop geld terug vragen. Gegarandeerd.

Ik help je graag verder!

Door foto’s te maken kan ik momenten weer opnieuw beleven. Ze brengen me terug naar die mooie omgeving, bijzondere situatie of het fijne gevoel dat ik had. 

Maar ook de dagelijkse dingen zijn voor mij waardevol om vast te leggen. Zodat ik daar altijd herinneringen aan heb. 

Dus ik weet hoe belangrijk het is dat foto’s lukken. Dat je er trots op kunt zijn, er een schitterende fotoalbum van kunt maken of je familie en vrienden de momenten kunt laten zien. 

Daarom geef ik al sinds 2017 smartphone fotografie les, tips en inspiratie om alles uit je smartphone camera te halen en plezier te hebben in fotograferen.

Dit is een van mijn favoriete selfies in Slovenië van Robbert, Jill, Storm en ik.

 

Smartphone fotografie tips
Robbert, Saskia Jill en Storm

Zin in nog meer Fotografie Fun? Bekijk hier de andere edities van Fotografie Fun

Vraag & antwoord

Je houdt altijd toegang tot de lessen en je kunt ze volgen wanneer het jou uitkomt. 

Als je alle lessen volgt krijg je 9 superleuke inspirerende video lessen, voorbeelden, uitleg, toegang tot de Facebookgroep (mag, moet niet) en toegang tot de exclusieve live uitzendingen met feedback. Je kunt nu meedoen met 5,- seizoenskorting dus geen 29,95 maar 24,95

Ja, de lessen zijn voor elk seizoen geschikt en kun je op allerlei onderwerpen toepassen. De voorbeelden zijn met herfst ‘attributen’ maar elk seizoen heeft mooie onderwerpen. Met de lessen kun je die creatief op de foto zetten. 

Neehoor, je kunt ook binnen fotograferen 🙂

Nee, je kunt de fotografie opdrachten overal uitvoeren en oefenen. Je hoeft dus niet te reizen. De lessen zijn online en overal te bekijken met internetverbinding.

Ja, je kunt als je aan alle lessen van deze Fotografie Fun meedoet op 2 manieren vragen stellen over je foto’s:

 1. Tijdens de Live uitzending waarin ik foto’s bespreek en vragen beantwoord. 
 2. In de speciale besloten Facebookgroep.

Live Uitzendingen
Je wordt via e-mail voor deze live uitzending uitgenodigd. Je kunt deze ook terugkijken op de leden website bij de lessen. 

Facebookgroep
Je kunt je foto’s plaatsen in de Facebookgroep, waar ook alle andere deelnemers actief zijn. Daar kun je ook vragen stellen. Dit is een actieve en veilige ‘community’ om je foto’s te plaatsen en ik ben daar ook zelf aanwezig.

Je leert in Fotografie Fun op een creatieve en inspirerende manier de mooiste foto’s te maken. Anderen zullen niet geloven dat jij zulke foto’s kan maken met je smartphone camera. Dat komt omdat je met deze camera veel meer kunt, dan je denkt. Je moet alleen wél de juiste uitleg krijgen en natuurlijk gaan oefenen met de leuke opdrachten. Je krijgt plezier in fotograferen en gaat onwijs mooie, originele foto’s maken.

 Je krijgt direct de eerste les en je kunt dan via die mail kiezen of je alle lessen wil ontvangen of elke week een les. Je houdt trouwens altijd toegang tot de lessen, dus je kunt ze doen en terugkijken wanneer je wilt.

Ja, in de Smartphone Fotografie van Smartphonefotograaf.nl Facebookgroep kun je jouw foto’s plaatsen en inspiratie opdoen. Na het aanmelden voor deze Fotografie Fun krijg je de link en kun je meteen deelnemen. Dit moet niet, maar mag wel.

Fotografie Fun is een online fotografie cursus bestaande uit diverse thema’s en speciaal voor de smartphone camera. Elke Fotografie Fun heeft 9 inspirerende en creatieve video lessen, duidelijke uitleg en voorbeeldfoto’s om jou te leren de mooiste foto’s te maken met je smartphone. 

Nee,dit is geen abonnement.  Je betaalt een eenmalig bedrag voor de totale 9 Fotografie Fun – herfst / winter editie lessen. Je houdt altijd toegang en kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt.

Je kunt met elke smartphone camera meedoen.

Ja dat kan, je krijgt direct toegang tot de online cursus en de eerste les. Je kunt vervolgens kiezen of je alle lessen in 1x wil ontvangen of elke week een les. 

Fotografie Fun is gericht op creativiteit en inspiratie. Door al ‘spelenderwijs’ te fotograferen ga je steeds mooiere foto’s maken. Daar hoort een korte inspirerende online cursus bij. Er zijn allerlei Fotografie Fun edities, dus veel plezier!

Scroll naar boven