Smartphone Fotografie

Maak de mooiste foto’s met je smartphone camera door het volgen van mijn smartphone fotografie cursus, het lezen van mijn magazine of start met een gratis les. 

Maak de mooiste foto's met je Smartphone

2 gratis lessen!

Zie jij ook allemaal moois om je heen? Maar heb je geen idee hoe je dat op een originele en creatieve manier op de foto zet? Doe mee met Fotografie Fun

Fotografie Fun - in de Natuur

Je oog valt op een zonnebloem die nét het laatste zonnetje vangt. Je wil al dat moois in de natuur vastleggen, maarja…hoe maak je daar nou sprekende foto’s van?

Fotografie Fun - Stad & Dorp

Je bent een dagje uit, een weekendje weg of gewoon lekker aan het struinen in je eigen stad of dorp. Hoe maak je foto’s die niet iedereen al maakt? 

Wat deelnemers zeggen over de cursussen smartphone fotografie:

Lobke van Roosmalen

5/5

Ik kan iedereen aanraden om een cursus te volgen bij Saskia, de lessen zijn enorm leerzaam waardoor het fotograferen met je smartphone echt voor veel mooiere foto’s zorgt. Naast de cursussen kun je af en toe ook deelnemen aan een foto missie, wat echt ontzettend leuk is om te doen, op een fantastische manier in elkaar is gezet en waardoor je jezelf weer kunt uitdagen om op een andere manier om je heen te kijken, echt een aanrader!!

Suzette Jansen

5/5

Super leuke cursussen; heel leerzaam, inspirerend en in eenvoudige taal.
De missie’s zijn ontzettend leuk en motiverend met leuke opdrachten die iedereen kan doen op zijn/haar eigen manier. Je leert anders kijken naar de omgeving die je misschien wel elke dag ziet. Een aanrader voor iedereen die betere, mooiere foto’s wilt leren maken.

Wendy van der Vliet

5/5

Super leuke cursussen. Saskia is heel enthousiast en kan goed uitleggen. De fotomissies zijn ook echt heel leuk om te doen, het zorgt dat je anders kijkt naar je omgeving en wordt uitgedaagd net even anders te fotograferen als normaal.

Magazine

Magazine over Smartphone Fotografie boordevol handige tips, voorbeelden en inspiratie. Na het lezen sta je te popelen om zelf aan de slag te gaan. 

Reviews

Ik kan van alles vertellen over mijn cursussen, maar deelnemers kunnen dat veel beter! Lees de ervaringen hier:

Contact

Heb je een vraag over een cursus, workshop, bedrijfsuitje of iets anders? Neem dan contact met me op, ik help je graag.

Nieuw: Fotografie Fun!

Zie jij ook allemaal moois om je heen?

Maar heb je geen idee hoe je dat op een originele en creatieve manier op de foto zet?

Zijn jouw foto’s een beetje…gewoontjes?
Missen ze het ‘wow’ gevoel?
Fotografeer je vaak op dezelfde manier?

Doe mee met Fotografie Fun en maak direct originele en creatieve foto’s.  Je krijgt superleuke lesvideo’s met stap voor stap uitleg om de mooiste foto’s te maken met je eigen smartphone camera. 

Winkelwagen