Workshop Smartphone Fotografie - voor groepen en bedrijven

Workshop Smartphone fotografie voor teams en bedrijven

Leer kijken als een fotograaf

Creatieve workshop smartphone fotografie

Zin om met een groepje een smartphone fotografie workshop te volgen? Ik maak een workshop op maat, waarbij jullie plezier hebben, veel nieuwe dingen leren en met een smartphone vol gave foto’s naar huis gaan.

 

Voor wie is deze workshop?

Workshop smartphone fotografie voor bedrijven

Ik zorg voor een leuke, inspirerende workshop voor bedrijven en groepen en maak een programma op maat. Zo zorgen we voor een gezellige en leerzame dag waarbij iedereen met een smartphone vol gave foto’s en een glimlach naar huis gaat! De workshop kan op een mooie inspirerende plek worden gegeven, of bij jullie op locatie. Het aantal deelnemers is in overleg. 

Alle deelnemers krijgen persoonlijke aandacht, leuke opdrachten en een handige hand-out om later alles nog eens rustig terug te lezen. 

Wat deelnemers zeggen:

Tijdens de workshop ”anders kijken “ bij kasteel Doorwerth , leer je echt om op een andere manier naar verschillende situaties te kijken, waardoor je leukere en mooiere foto’s leert maken. Heel leerzaam en gezellig, een echte aanrader deze workshop! Het enige gevaar schuilt erin dat je niet meer kunt stoppen met foto’s maken 🙂
Jouel Melief
"Saskia is onwijs gepassioneerd over smartphone fotografie en dat werkt enorm aanstekelijk. Ze leert je met simpele tips en tricks je smartphone nog beter te gebruiken. Tijdens haar workshop geeft ze allerlei verschillende opdrachten. Vervolgens heb je de tijd om de opdracht uit te voeren. Daarna bespreekt ze alle resultaten en geeft opbouwende kritiek hoe je die betreffende foto nog mooier zou kunnen maken. Wauwwww... in een dagdeel leer je zo onwijs veel! Een echte aanrader dus deze workshop!"
weck
Saskia Veltenaar

Zo ziet de workshop er uit

De locatie

De locatie van de workshop is altijd in overleg en afhankelijk van wat de deelnemers willen leren tijdens de workshop. Een paar voorbeelden van locaties waar ik deze workshop voor bedrijven en teams heb georganiseerd zijn:

Kasteel Doorwerth

Dit is een prachtige kasteel, compleet met torens, luiken en natuurlijk een ophaalbrug! Ik ken het kasteel op mijn duimpje en weet de mooiste plekjes om te fotograferen!

 

Ik help jullie de mooiste foto's maken

We gaan vooral heel veel ‘doen’. Je wordt geïnspireerd en je maakt direct gave foto’s tijdens deze interactieve workshop. 

Ik kijk over je schouder mee, help je stappen vooruit en je kunt zoveel vragen stellen als je wilt. 

In overleg kunnen een moment nemen voor koffie, thee en iets lekkers, of een lekkere verzorgde lunch. 

Met een smartphone vol foto’s,  een duidelijke hand-out en mooi certificaat ga je geïnspireerd naar huis.

Na deze workshop kun je veel mooiere foto’s maken van al het moois om je heen, tijdens een wandeling in de buurt of op een speciale locatie.

Alle info op een rijtje

  • Speciaal op maat gemaakt programma voor de groep met specifieke leerdoelen
  • Voor groepen en teams van 4 tot 20 personen. 
  • Veel persoonlijke aandacht van een ervaren fotograaf
  • Jullie gaan heel veel leren
  • Handout & certificaat
  • Locatie en duur van de workshop in overleg.

Aanmelden voor deze workshop

Een workshop voor groepen is mogelijk vanaf € 990,- ex. BTW. 

Maatwerk

Omdat ik voor groep workshops niet van een ‘standaard’ programma houdt, is er geen standaard prijs voor deze workshop. Het programma wordt op maat gemaakt en afgestemd op de leerdoelen van de groep. 

Vul hier onder je gegevens in, het aantal deelnemers en een indicatie voor een datum

Ingrid vertelt...

“De tips en tricks vliegen je om de oren tijdens de workshop, de uitleg was super, feedback werd veel gegeven en we deelden de foto’s door even bij elkaar te kijken.

Ik heb er heel veel van geleerd en kan mijn smartphone nu nog beter gebruiken, mijn inzicht is op scherp gezet.

Ik ben blij dat ik heb meegedaan, en zal zeker niet twijfelen om me ook in te schrijven voor een andere workshop van Saskia.

Duidelijk uitleg, vragen werden duidelijk beantwoord, echt een topper.”

Ingrid van Keulen
Winkelwagen
Scroll naar boven