Workshop Smartphone Fotografie - Goede Start

Maak stap voor stap de mooiste foto's

Speciaal voor iedereen die loopt te stuntelen met zijn smartphone camera en het fijn vindt om hulp te krijgen van mij, in het echt, real-life, persoonlijk en met aandacht 🙂

Want al die mogelijkheden, instellingen en compositie ideeën zijn geweldig, maar ja hoe doe je dat nu in de praktijk?

Dit gaan we doen:

 • Goed leren scherpstellen
 • Gave actiefoto’s maken
 • Mooie portretfoto’s maken
 • Juiste belichting bepalen
 • Beste instellingen gebruiken

Voor wie is deze workshop?

Wat deelnemers zeggen:

"Saskia is onwijs gepassioneerd over smartphone fotografie en dat werkt enorm aanstekelijk. Ze leert je met simpele tips en tricks je smartphone nog beter te gebruiken. Tijdens haar workshop geeft ze allerlei verschillende opdrachten. Vervolgens heb je de tijd om de opdracht uit te voeren. Daarna bespreekt ze alle resultaten en geeft opbouwende kritiek hoe je die betreffende foto nog mooier zou kunnen maken. Wauwwww... in een dagdeel leer je zo onwijs veel! Een echte aanrader dus deze workshop!"
weck
Saskia Veltenaar
Dank je wel voor de leerzame, leuke en gezellige workshop! Ik vind dat je het heel goed uitlegt, tijd voor iedereen neemt, tips geeft, kortom hartstikke goed…
Monique Winkel
Geweldige workshop fotografie met je smartphone gevolgd bij Saskia. Net zoals bij de andere cursussen duidelijke uitleg, al doende leren en weer nieuwe snufjes bij de camerafunctie ontdekt. Absoluut de moeite waard.
Hedwig Passier

Zo ziet de workshop er uit

We gaan vooral veel doen!

We starten bij onze gezellige workshop ruimte met een goede kop koffie, cappuccino of thee.

We lopen de instellingen van de smartphonecamera na en beginnen meteen met een leuke oefening.

Als het weer goed is gaan we lekker naar buiten. Overal is er moois om te fotograferen, en het gezellige kleine centrum van Bennekom is perfect voor de workshop.

Of we nu binnen of buiten fotograferen:

We gaan aan de slag met alles wat je moet weten om een goede foto te maken met je smartphone. Niet op een technische en saaie manier, maar door leuke fotografie oefeningen.

Ik help je de mooiste foto's maken

Ik kijk over je schouder mee om te helpen, je wordt geïnspireerd en je maakt direct gave foto’s.

Je kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt en je krijgt veel aandacht, want we hebben een kleine groep van maximaal 4 personen.

Met een smartphone vol foto’s, een hoofd vol ideeën, een handige handout en mooi certificaat ga je geïnspireerd naar huis.

Na deze workshop kun je veel mooiere foto’s maken met je smartphone.

Alle info op een rijtje

 • Start 10 uur, einde 13 uur
 • Kleine groep van max. 4 deelnemers
 • Inclusief koffie, thee en lekkers
 • Je gaat heel veel leren
 • Handout & Certificaat
 • Locatie Bennekom in het centrum (bij de A12, tussen Arnhem en Utrecht)

Je doet mee voor

€ 127,- incl. BTW

Aanmelden voor deze workshop

Beschikbare data

Binnenkort nieuwe data in september en oktober!

Wat deelnemers zeggen:

De workshop fotograferen met je smartphone is een aanrader. Het is heel gezellig, je leert van elkaar en doordat Saskia mee kijkt en direct tips geeft gaat het leren omgaan met de camera functies heel snel. We hebben diverse technieken uitgevoerd op diverse locaties, zowel binnen als buiten. Ik weet meer van de camera functies en heb ze in de praktijk toegepast met leuke foto’s als resultaat. Natuurlijk werden we ook uitgedaagd om goed te kijken en gebruik te maken van omgeving, kleuren en structuren. Kortom ik kijk niet meer hetzelfde als ik een foto maak en gebruik meer camera functies met meer gemak.
Jeanette vd Weck
"Ik heb de workshop fotograferen met je smartphone bij Saskia gevolgd. Het was een hele leuke en leerzame ochtend. Echt een aanrader. Je leert erg veel. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. Ik heb goede tips gehad. Ik ben er erg blij mee. Saskia, heel erg bedankt voor de gezellige leerzame workshop. Als er een vervolg komt, ben ik zeker van de partij."
Claudia van Dort
"Bedankt voor de geweldige workshop. Heb heel veel geleerd en vond het erg gezellig. Heel fijn ook dat je echt de tijd nam om naar ons te luisteren en mee te kijken. Zeker van plan om nog eens een workshop te wolgen."
Brigitte Mathijssen

Vragen & de antwoorden

Als je op de knop ‘ Ja, ik doe mee’ klikt kom je op de pagina waar de bestelling staat aangegeven.

Daar klik je op afrekenen om veilig via iDEAL of Bancontact te betalen en je contactgegevens door te geven.

Direct na je betaling krijg je de bevestiging met factuur gemaild.

Heb je vragen? Dan kun je me bereiken via info@smartphonefotograaf.nl of tel: 06 – 57 53 83 93

Bij heel slecht weer zoals veel regen wordt de workshop binnen in de gezellige workshops ruimte gehouden. Daar leer je net zo veel als buiten, alleen zit je dan droog 🙂
Bij extreme gladheid etc wordt de workshop on overleg verzet.

Neehoor, ik leg alles zoals je van me gewend bent duidelijk uit. Rustig en met voorbeelden. Je hoeft absoluut niet technisch te zijn om mee te doen en mooie foto’s te leren maken.

Je kunt gratis parkeren bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom. Dat is vlakbij.

 

Ik ben gek op honden zoals je misschien weet, maar ze leiden ook af tijdens de workshop. Om het meeste uit deze workshop te halen kun je beter zonder hond meedoen.

Helaas is onze workshopruimte op de eerste verdieping en alleen bereikbaar per trap. Ik bied wel workshops aan die goed toegankelijk zijn, neem dan even contact op.

Nee je hoeft niet de allernieuwste smartphone te hebben. Wel is het fijn als je smartphone niet ouder is dan 2017 (afhankelijk van het merk en type smartphone). Twijfel je? Neem dan even contact met me op via info@smartphonefotograaf.nl of 06 – 57 53 83 93

Ja, maar binnen 14 dagen voor aanvang krijg je geen geld terug tenzij iemand anders jouw plek over neemt omdat er bijv. een wachtlijst is.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?  Neem gerust contact met me op: 06 – 57538393 of info@smartphonefotograaf.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven